Wearable Technologie: Helpen of hinderen samenleving

Philip op Tech|

We zullen niet langer willen controleren telefoons, elke 5 minuten want wij onze polsen elke 5seconds in plaats daarvan controleren zal. Nu gaan laat naar Google Glass. Een apparaat nu, dat zou met ons op elk moment.

Hier is hoe te stoppen met Facebook van het bijhouden van uw webgeschiedenis | Technologie | Tech nieuws en laatste nieuwe technologie | |
dailytelegraph.com.au

Safari selecteren in het instellingenmenu. Selecteer ‘cookies accepteren’ uit het safari-menu. Selecteer ‘van bezocht’ in het menu van de cookies accepteren.

Hoe maak je een nieuwe planeet Home | Populaire wetenschap

Thats wat maakt terravorming Mars mogelijk. Martiaanse bodem houdt de bouwstenen van perfluorkoolstoffen (PFK’s), en we konden bouwen fabrieken om uit te pakken ze met behulp van hoge warmte. PFK’s pompen in de martiaanse atmosfeer zou kick-start opwarming van de aarde, en als het planeetoppervlak ontdooid, het zou vrijkomen van kooldioxide in de polaire ijskappen en de bodem bevroren. Dat gas dan zou versnellen opwarming van de aarde door overlapping weerspiegeld zonne-energie, net als op aarde. 2) stap twee: Bouwen de sfeer vandaag, de martiaanse atmosfeer is slechts ongeveer 1 procent zo dik als aardes, maar wetenschappers denken dat het vroeger veel dikker. Het gebouw op 30 procent zou genoeg zijn om te houden van water in vloeibare vorm.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s